MAC kjøkkenredskaper
MAC japanske kvalitetskniver av høyeste klasse! Knivene er populære blant både profesjonelle og hjemmekokker over hele verden, med over 25 millioner solgte kniver siden 1964...
1 produkter
Ingen resultater funnet
MAC
MAC japanske kvalitetskniver av høyeste klasse! Knivene er populære blant både profesjonelle og hjemmekokker over hele verden, med over 25 millioner solgte kniver siden 1964. MAC-knivene er presisjonsverktøy, skapt og satt sammen av japanske håndverkere. Hver kniv har et sylskarpt egg, komfortable håndtak og perfekt balanse.
Når kokkene får velge
MAC står for Molybdenum Alloy Carbon, hovedbestanddelene i stålet på alle knivene. Molybden øker hardheten og seigheten, mens karbonstøv forbedrer skjæreegenskapene. Ekstra krom er tilsatt for å forhindre rust og gi glans. Stålet kan slipes og poleres, noe som gir materialet seighet og utholdenhet. Knivene er motstandsdyktige mot slag, støt og rust. Håndtakene er laget av bjørk, skåret i skiver og laminert med epoksylim under høyt trykk, noe som gjør dem svært motstandsdyktige mot fett, vann og rengjøringsmidler. Håndtakene er designet for profesjonell bruk.
ULTIMATE SERIES - Bladet er laget av ekstra hardt High Carbon MAC-stål tilsatt wolfram for optimal skarphet. Stålbolster smidd i ett med bladet. Suveren håndverksmessig utførelse med fin vekt og gravering.
SUPERIOR SERIES - Superior MAC-stål i rustfritt stål som har gjennomgått ekstra herding. Bladene er litt hardere og holder seg skarpe lenger. Sandblåst egg på de fleste modeller. PROFESSIONAL SERIES - Knivskarpe blader laget av molybden-, krom- og vanadiumstål. Litt mykere enn Superior-serien, med stålbolster ved overgangen til bladet.
CHEF-SERIEN - Kniver laget av samme stål som Professional-serien, men uten smidd bolster mellom håndtak og blad.
ORIGINAL-SERIEN - Produsert av MAC-stål med et litt tynnere blad. Rund spiss og høyt håndtak for bedre komfort. Bladet har hull for oppheng.
DAMASCUS-SERIEN - Damaskusstål med høykarbon-, krom- og vanadiumkjernestål. Smidd med 32 lag rustfritt stål på hver side. Bladene kan slipes svært skarpe og har ovale håndtak.
JAPANESE SERIES - Forbedret versjon av tradisjonelle sashimi-/filetkniver. Laget av rustfritt stål med karbon, wolfram og 13 % krom. Hardhet på 59 HCR. Håndtaket er laget av bjørk og japansk bøk.
Noe du savner fra MAC?
Vi kan levere alle produkter fra denne produsenten. Vennligst kontakt oss via vårt kontaktskjema for å diskutere din spesifikke produktforespørsel.