Tim Anderson, tidligere vinner av MasterChef, presenterer smakfulle retter fra det japanske kjøkkenet i sin bok om japansk soulfood – Nanban. Alt utforskes her, fra ramen med sitt vell av pålegg, tekstur og smak, til gyoza fylt med umami og krydder. Denne maten skaper for tiden bølger i Storbritannia gjennom gatemat, ramen-barer og uformell bespisning, og tilbyr en motvekt til typisk japansk restaurantkjøkken.
Boken er fylt med uventede herligheter, fra Sasebo-burgeren til japanske tolkninger av stekt kylling. Oppdag kapitler om sauser, småretter, hovedretter, grillet, ramen, desserter og drinker.
Tim forklarer japanske ingredienser, hvor du kan få tak i dem og hvordan du kan erstatte dem hvis de ikke er tilgjengelige. Han inkluderer enkle oppskrifter for nybegynnere samt noen mer avanserte prosjekter for matentusiaster.
Nanban
Deretter er produktet utsolgt.
Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.