Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
Brødkniv 23 cm fra KAI er i verdensklasse og skjærer i begge retninger, noe som gjør at de enkelt skjærer gjennom enda hardere brød. Den taggete kniven kan brukes til å kutte kjøtt og fisk uten å rive fibrene. Kniven har en kjerne av kvalitetsstålet VG-MAX og 32 lag Damaskus-stål på hver side av kjernen, noe som gir et vakkert mønster. Håndtaket er laget av laminert lett Pakka-tre, slipt og polert. SHUN CLASSIC-serien av kniver er en av de mest omfattende seriene i Damaskus-stål og er høyt verdsatt av både profesjonelle kokker og ambisiøse hobbykokker. De konvekse bladene og den manuelle slipingen gir hver Shun-kniv en uforlignelig skarphet som tåler selv de hardeste materialene. Den velbalanserte vekten og skarpheten gjør knivene svært komfortable å bruke.