Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Japansk skjærekniv 20 cm fra KAI i SHUN CLASSIC-serien som er perfekt for å skjære og skjære kjøtt og fisk. Kniven har en kjerne av kvalitetsstålet VG-MAX og 32 lag Damaskus-stål på hver side av kjernen, noe som gir kniven et vakkert mønster. En skjærekniv får maten til å se deilig ut ved å la deg kutte tynne, jevne skiver. Det kan også forbedre smaken ved å holde kjøttsaften inne i kjøttet i stedet for å samle seg på skjærebrettet. Du kan kutte skiver med ett langt strøk. Den smale profilen og skarpe kanter reduserer friksjonen slik at hver skive blir perfekt. Ideell for å kutte ulike typer kjøtt og større grønnsaker.

Ingen rangeringer

Shun Classic Trancheringskniv 20 cm

2 799 kr

På lager (2 stk), sendes innen 1-3 dager
  • 100 dagers returrett på lagervarer

  • Ny kunde?
  • Fant du en billigere pris?

Dimensjoner

Bredde 8 cm

Høyde 2.5 cm

Lengde 39.3 cm

Egenskaper

Materiale VG-MAX Stål, Damaskusstål

Generelt

VaremerkeKAI

Art. no. 10745409

Flere Filetkniver

Mer fra KAI

Få 10% rabatt på din første bestilling

Følg oss på Instagram og abonner på nyhetsbrevet vårt for å få tilgang til eksklusive tilbud, inspirasjon og produktlanseringer, samt få 10% rabatt på ditt første kjøp.

Abonner
footer banner desktopfooter banner mobile