Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
Den japanske grønnsakshakkeren Nakiri 16,5 cm fra KAI med høyt blad er perfekt for å hakke grønnsaker. Håndtaket kombinerer bambuspulver og polypropylen for optimal hygiene takket være bambuss naturlige antibakterielle egenskaper. Bladet er laget av høykarbon rustfritt stål 1K6. Nakiri er en japansk grønnsakskniv som passer for alle typer grønnsaker. Den er ideell for å rive salat eller tilberede grønnsaker til steking. Den butte tuppen gjør Nakiri trygg å bruke, mens den lett buede kniveggen lar maten slippe raskere fra bladet, noe som gjør det lettere å hakke og skjære. WASABI-serien er en knivserie med japansk estetikk. Knivene har blader i polert rustfritt stål med en hardhet på 58 HRC og sorte håndtak. Håndtaket omfavner bladet helt for å forhindre at smuss og bakterier samler seg.