Mizu 5000MCT Sujihiki - 24 cm er en filetkniv fra det japanske merket Miyabi. Kniven har en bladlengde på 24 cm med sylskarp egg som er perfekt for filetering og utbeining av fisk eller trimming og skjæring av tynne kjøttskiver. Det tynne knivbladet håndterer råvarene med stor forsiktighet.
Kniven er laget med høyteknologisk teknologi, MC63-stål (raffinert SG2-stål) har blitt pulverisert med mikrokarbid og CRYODUR® isherdet til imponerende 63 HCR. Resultatet er eksepsjonell hardhet og holdbarhet. Bladet har to lag hamret rustfritt stål, Tsuchime, som gir et vakkert mønster og hindrer at råvaren fester seg under bruk. Knivbladet er også slipt med den tradisjonelle tre-trinns Honbazuke-metoden, som gir en ultraskarp skarphet og en slipevinkel på 19°. Håndtaket har et tradisjonelt japansk D-håndtak som ligger godt i hånden og er laget av Micarta, et trelignende syntetisk materiale. Livstidsgaranti på materialer og produksjonsfeil.
For å ta vare på knivene dine på best mulig måte, anbefaler vi å vaske kniven for hånd og tørke av den med en tørr klut eller et håndkle umiddelbart etterpå.
Mizu 5000MCT Sujihiki 24 cm
Varemerke:
MiyabiBredde:
38 cm
Høyde:
4 cm
Lengde:
2 cm
Materiale:
Rustfritt stål, Pakka-tre
Artikkelnummer:
10724233
Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.