Mizu 5000MCT Gyutoh - 20 cm er en kokkekniv fra det japanske merket Miyabi. Kniven har en bladlengde på 20 cm, som er den vanligste størrelsen og en mye verdsatt modell takket være dens store allsidighet. Perfekt til kjøtt, fisk og grønnsaker.
Kniven er laget med høyteknologisk teknologi, MC63-stål (raffinert SG2-stål) har blitt pulverisert med mikrokarbid og CRYODUR® isherdet til imponerende 63 HCR. Resultatet er eksepsjonell hardhet og holdbarhet. Bladet har to lag hamret rustfritt stål, Tsuchime, som gir et vakkert mønster og hindrer at råvaren fester seg under bruk. Knivbladet er også slipt med den tradisjonelle tre-trinns Honbazuke-metoden, som gir en ultraskarp skarphet og en slipevinkel på 19°. Håndtaket har et tradisjonelt japansk D-håndtak som ligger godt i hånden og er laget av Micarta, et trelignende syntetisk materiale. Livstidsgaranti på materialer og produksjonsfeil.
For å ta vare på knivene dine på best mulig måte, anbefaler vi å vaske kniven for hånd og tørke av den med en tørr klut eller et håndkle umiddelbart etterpå.
Mizu 5000MCT Gyutoh 20 cm
Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.
Varemerke:
MiyabiBredde:
33.6 cm
Høyde:
4.7 cm
Lengde:
2.2 cm
Materiale:
Rustfritt stål, Pakka-tre
Artikkelnummer:
10724231
Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.